![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Otóż chciałbym sie dowiedzieć jakie macie zdanie na ruby [Ruby on Rails] czy on wyprze php ?,zauważyłem ze w naszym kraju przyswoił sie bardzo szybko coraz wiecej osób w nim pisze ,mysle ze to godny nastepca php:], [nic do php nie mam ale te oop w php to koszmar wcisniete na siłe :] Ja porgramuej w javie i php ale sie zastanawiam czy ruby niebedzie lepszym wyborem .
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolega tutaj wyskakuje z Javą, to mu się tłumaczy, że gada bzdury. Po za tym PHP(Personal Home Page/Forms Interpreter) z definicji został stworzony do obsługi dynamicznych stron. Wiadomo też, że Ruby na pewno zdobędzie sporo zwolenników, jak każdy nowy język, ale przecież PHP ma też swoich fanów, więc na pewno nie zniknie od tak.
Z tego co kiedyś słyszałem o PHP6 ma być w końcu koniec kompatybilności, ale chyba nie będzie. P.S. Java na www mnie denerwuje. Ostatnio na moim Kubuntu miałem niezainstalowaną Javkę. Teraz dopiero zainstalowałem dla jednej witryny <śmiech> Ten post edytował Turgon 30.03.2007, 16:24:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 07:23 |