![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Jeśli zacznę pracowac jako webmaster (XHTML, php, MySQL) bez doświadczenia (tylko staze) to na jakie moge liczyć zarobki na starcie? Na jakie zarobki moge liczyć po roku? Jąka stawkę najlepiej podawac na rozmowie kwalifikacyjnej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@sagittariuspl bez przesady żaden kryminał. może pouczenie czy coś US czy ZUS zawsze informuję w razi jaki kol wiek pomyłek sami je korygują do kwoty 50 tyś. Chyba, nie pamiętam.
Po za tym na jakich liczbach trzeba operować aby się pomylić. @athabus większy zysk tak myślę, że masz rację ale przecież nie zawsze ma się klientów czasem może być tak, że masz zastój, więc i płynność finansowa maleje. Będą zatrudnionym w firmie na umowę ma się te pewność, że płynność jest stała. ( a jaka płynność to już zależy od wielu czynników ) Reasumując myślę, że własna firma to dobre rozwiązanie. PS mam nadzieje, że będzie coraz mnie powstawać firm które cms robią za 300 zł a sklepy za 500 strony z 200 zł, ale to juz inna historia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 08:23 |