![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Jeśli zacznę pracowac jako webmaster (XHTML, php, MySQL) bez doświadczenia (tylko staze) to na jakie moge liczyć zarobki na starcie? Na jakie zarobki moge liczyć po roku? Jąka stawkę najlepiej podawac na rozmowie kwalifikacyjnej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prowadzenie własnej firmy - nawet takiej małej - to nie jest łatwy kawałek chleba. Wiem to z doświadczenia - co prawda nie mam firmy informatycznej, ale tu nie chodzi o typ firmy. Żeby mieć działalność trzeba się z tym dobrze czuć - mi to odpowiada, ale znam ludzi, którzy nigdy by się na firmę nie zdecydowali bo wolą bezpieczestwo etatu.
Własna firma to większy zysk, ale nie ma się co oszukiwać, że też większe obciążenie psychiczne i więcej pracy. Na plus na pewno jest też satysfakcja. Najgorsze jest jednak doświadczanie na własnej skórze paradoksów i niespójności jeśli chodzi o warunki prowadzenia działalności w Polsce. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 02:17 |