![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeglądając forum przedszkole zdarza się, że kliknę w temat, którego autor zapomniał o tagu. Takie tematy są natychmiast zamykane przez moderatorów zgodnie z regulaminem i otwierane dopiero po poprawieniu.
Moim zdaniem jest to przesadne działanie, bardziej zaawansowany użytkownik pomoże i pouczy, żeby zmienić tag - w ten sposób i my stracimy mniej czasu na pomoc, i osoba tej pomocy oczekująca szybciej załatwi swoje sprawy. A takie inwazyjne zamykanie tematów może sprawić, że użytkownik (niby winny, ale...) odniesie błędne wrażenie, że jesteśmy niezbyt przyjaznym forum. Jeśli adminom nie podoba się moja propozycja, to uprzejmie proszę o utworzenie filtra sprawdzającego, czy tag został wstawiony w nazwie wpisu, bądź dodanie selecta z kilkoma opcjami ("PHP", "(X)HTML", "JS", "CSS", "inny"...). Dzięki ;-) -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tylko wazeliniarza ze mnie nie rób @fipaj, dobra? jesteś adminem chyba jakiegoś małego portalu skoro twierdzisz, że setki postów dziennie łatwo przjrzeć, zmoderować i do tego jeszcze przeróbki forum robić, testować i naprawiać błędy.
mam do ciebie pytanie @fipaj: a co ty zrobiłeś? nie słyszałem o tym, że bramy portalu php.pl są zamknięte, ale widocznie złe działy czytasz. niech każdy coś zrobi a potem narzeka. napisz poprawkę i gotową prześlij adminom i wątpie by ci odmówili jej umieszczenia, a wszystko trwałoby o wiele szybciej... P.S. skąd bierze się tyle bierności na świecie?... P.S. 2) też do Ciebie @fipaj: gdzie przeczytałeś, że żadnych poprawke nie będzie, ja wyczytałem, że będą, ale jak admini uporządkują swoje sprawy. mi to wystarcza i czekam Ten post edytował sagittariuspl 27.03.2007, 17:29:12 -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 01:10 |