![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Koszalin/Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Mam takie pytanie , co sądzicie o tym aby utworzyć na Skype'ie otwarty kanał dyskusyjny, o szeroko pojętym webdesignie, gdzie szybko możnaby było zasięgnąć opinii , czy poradzić sie ludzi związanych z tą tematyką. Moim zdaniem to byłaby całkiem ciekawa inicjatywa. Wypowiedzcie się. Pozdrawiam e1n |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się. Skype i rozmowy głosowe są dobre gdy rozmawia się na konkretny temat czy ma się coś do uzgodnienia. Taki kanał po prostu jest bez sensu. Tak jak napisał seaquest "by tylko przeszkadzał w tle".
Pamiętam jak ze znajomym Niemcem rozmawiałem na skype na temat projektu gry mmo. W sumie ja próbowałem pisać coś w php, on męczył auth w c# i sobie nawzajem przeszkadzaliśmy po tym jak wszystko było uzgodnione. Skype + programowanie - konkretny pomysł na dyskusje = bad idea. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 21:17 |