![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 884 Pomógł: 231 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytałem kurs Rikk'a ale nic ciekawego tam nie znalazłem.
Dla mnie przykłady nie są dobre, za bardzo są ukierunkowane na jedną rzecz. Jeszcze znalzłem kurs Groadina, ale tam też nie mogę znaleźć tego co potrzebuje. Z PHP5 u mnie nie najlepiej ale próbuje się dokształcać. (ciąg dalszy w drugiej mojej odpowiedzi) Ten post edytował Tom+ 23.03.2007, 18:29:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 884 Pomógł: 231 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nadal nie rozumie, ale dobra ...
zadam pytanie inaczej. przedstawiam fragment kontrolera CI Styl jest w layout, ale nie w tym rzecz.
w tej postaci adres mi wygląda w ten sposób www.strona.pl/pl/ a kolejna www.strona.pl/pl/stronka/ niby dobrze niby fajnie, ale coś mi tu nie pasuje. za każdym razem kiedy dodaje nową stronę to musiałbym edytować ten kontroler i dodawać funkcje. Jest to nie wygodne. Więc pytanie: Jak zrobić aby za każdym razem wpisując za /stronka/ inną nazwę pliku który jest w tym samym katalogu się wyświetlał ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 23:00 |