![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
plik autoryzacja.php
plik logowaniemoje.php
Przy probie uruchomienia strony logowanie moje wyskakuje blad: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/is/gosu/public_html/logowaniemoje.php:1) in /home/is/gosu/public_html/logowaniemoje.php on line 6 Prosze nie zwracac uwagi na mozliwe bledy w kodzie(np.wydobywanie informacji z BD). Poniewaz jestem poczatkujacym programista php tymi bledami pozniej sie zajme, teraz chcialbym naprawic problem z sesjami. Ten post edytował slaweq 21.03.2007, 10:41:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a to ciekawe - kolejny raz wysilam się, aby komuś pomóc - ściągam co tu wkleiłeś trochę zmieniam (login i hasło do serwera, wykomentowałem require('zmienne.php'), poprawiłem to co Ci napisałem i zgadnij co? wszystko działa - więc jak czekasz na gotowca to mógłbyś chociaż spakować zip'em to co masz i wrzucić tutaj - może się ktoś zlituje i poprawi - a nie ciągle "nie działa, nie działa, nie działa"
PS. poza tymn co nie działa? sesja? pobieranie użytkownika? nawet się wyrazić nie potrafisz jasno Ten post edytował Łukasz O. 21.03.2007, 11:12:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 05:11 |