![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej!
mam pytanie-jak przekazac wynik zapytan do drugiej strony? tzn. mam plik1.php ktory pobiera mi jakies dane z bazy, np zwroci mi dane: ania, stefan, jozia. jesli za pomoca metody POST przekaze wynik zapytania do plik2.php to przesle mi sie tylko ostatni wynik=jozia. jak zrobic by wyswietlic w drugim pliku wszystkie dane zwrocone przez zapytanie(czyli: ania, stefan, jozia)? pzdr! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiec
po kolei: 1. jesli chodzi o inculdowanie jednego pliku w drugim-to odpada poniewaz plik1.php zawiera w sobie mase rzeczy ktore nie moga sie pojawic w plik2.php. musze przekazac tylko wynik zapytan. jakiekolwiek ramki/divy etc tez odpadaja.. 2.$POST... podesle Ci kawalek mojego kodu: plik1.php w plik2.php:
no i wynikiem dzialania pierwszego skryptu bedzie(przykladowo): ania, stefan, jozia zas drugiego : jozia... 3. jesli zas chodzi o sesje, chcialabym tego jednak uniknac. baza jest dosc spora, zapytan moze byc cala masa.. nie chce tworzyc dla kazdej mozliwej kolumny $_SESSION['xx[$i]'].. szukam sposobu/funkcji ktora w prosty i przede wszystkim uniwersalny sposob pozwoli mi na przekazywanie wynikow miedzy stronami.. zastanawialam sie nad zrobieniem jakiejs funkcji ktora by wrzucala wynik zapytania do tablicy i pozniej te tablice przekazywac, ale nie za bardzo wiem jak to ugryzc.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 09:58 |