![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 366 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej!
mam pytanie-jak przekazac wynik zapytan do drugiej strony? tzn. mam plik1.php ktory pobiera mi jakies dane z bazy, np zwroci mi dane: ania, stefan, jozia. jesli za pomoca metody POST przekaze wynik zapytania do plik2.php to przesle mi sie tylko ostatni wynik=jozia. jak zrobic by wyswietlic w drugim pliku wszystkie dane zwrocone przez zapytanie(czyli: ania, stefan, jozia)? pzdr! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zależy czy chcesz, żeby na następną stronę przekazywane były wyniki automatycznie, czy np po kliknięciu w link?
Możesz utworzyć formularz a w nim w polach hidden wartości wynikowe, i go przesłać do następnej strony (wtedy będziesz miał przez $_POST), albo przez $_GET, tworząc adres typu: $nastepna_strona="?zmienna=ania|stefan|jozia"; czyli poprzez dopisywanie w pętli do zmiennej $nastepna_strona kolejnych wyników z bazy tyle, że później musisz tą zmienną podzielić na pojedyncze dane... ale może po prostu będzie prościej includować ten plik "plik1.php" w pliku "plik2.php" i wyniki działania pierwszego będą automatycznie dostępne w tym drugim... to zależy co chcesz dokładnie osiągnąć... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 03:33 |