![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2003 Skąd: Myslowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poniewaz dostaje czesto pytania dotyczace designu od osob nie nalezacych do grupy, wiec informuje tutaj, ze ogloszony zostal konkurs na jego projekt. Kazdy, kto ma jakis pomysl, moze przedstawic nam swoja propozycje (rowniez osoby nie nalezace do grupy D&WT).
Projekty nalezy nadeslac do konca sierpnia na adres kamilka@life.pl Po tym czasie wszystkie zostana przedstawione na forum i wybierzmy najlepszy. Jesli macie jakies pytania to prosze je zadawac w tym temacie badz na PW. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Dobrze ze o tym piszesz.
Wydaje mi się, że ten problem zostanie roziwązany w miarę bezproblemowo. Z dwóch powodów. 1. Z tego co wiem, jednym z działów php.pl ma być strona "o nas" (pewnie pod inną nazwą) gdzie będą zawarte informacje o twórcach samego systemu, jak również serwisu php.pl, jego treści jak i oczywiście -designu. Tam będą mogłby być informacje o wszsytkich, łącznie z tym, czm się kim zajmował. 2. Jednym z działów serwisu php.pl ma być również spis grup, firm i teamów zajmujacych sie webmasterstwem, programowaniem php itp. Ma on zawierać równiż krótką informaję o każdej z powyższych. Myślę, że ładnie w tym miejscu wygladałby wpis - 'współpracowaliśmy przy towrzeniu php.pl' (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 20:10 |