![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od momentu przesiadki na Viste eclipse zaczyna sprawiac problemy. Tzn raz na jakis czas sie wykrzacza. Dzieje sie to w przeróznych sytuacjach, tak wiec jakos nie moge ich powiazac. Dostaje taki oto blad: (IMG:http://img99.imageshack.us/img99/7562/bladeclipsetd1.th.jpg)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie w wypadku Sun'a jest to o tyle zrozumiałem, że wiedzą ze wystarczy zmienić tryb zgodności.
Ale takie karty graficzne.. jeżeli są samobucami to proszę bardzo. Bo jak kolwiek linuxowa brać by nie płakała, To M$ dyktuje zasady. I jeżeli producentowi nie pasuje, to musi się liczyć ze stratą finansową. Bo żaden normalny user nie zrezygnuje z ładnej wodotryskowej, na dodatek dołanczanej do nowego komputera Visty, na rzecz linuxa, którego obsługi najpierw będzie musiał się uczyć przez pół roku. I najlepszym przykładem jest np. moja żona prawnik, dla którego ma się wszystko włączać i działać i nie będzie tracić czasu na uczenie się tajników linuxa i jego konfiguracji, bo nie intersujej jej to, nie uważa w przeciwieństwie do mnie komputera za czegoś cudownego. W czasie gdy ona traciła by czas na naukę bezsensownego w tym pojęciu linuxa, nie zarabia forsy. Dla tego właśnie M$ może spokojnie spać, dla tego wszyscy tańczą jak i Bill karze czy to się gromadce wtajemniczonych podoba czy nie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 13:02 |