![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Jeśli zacznę pracowac jako webmaster (XHTML, php, MySQL) bez doświadczenia (tylko staze) to na jakie moge liczyć zarobki na starcie? Na jakie zarobki moge liczyć po roku? Jąka stawkę najlepiej podawac na rozmowie kwalifikacyjnej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Twój brat pracuje na etat, 160 godzin w tygodniu? Czy może robi sieci dorywczo od czasu do czasu jako serwisant? Na etat pracuje w dużej firmie gdzie zajmuje się bezpieczeństwem sieci. A to dorabia w swojej jednoosobowej firmie. Faktycznie z tego na pisąłem za duzo wywnioskować nie można ale uważam że mam sporo możliwości i wiele potrafię. Inaczej bym się nie porywał, a zawsze miałem bardzo krytyczny stosunek do włąsnych możliwości, zazwyczaj siebie nie doceniam. Osoba która proponowała mi prace zna moje możliwości i wie czego się po mnie spodziewać. Nie wzięła mnie z ulicy. Przedstawię moją propozycję jako 20 lub 25 na godzine, to przecież nie będzi ostateczne i napewno się spuści do dołu troche. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 02:42 |