![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Jeśli zacznę pracowac jako webmaster (XHTML, php, MySQL) bez doświadczenia (tylko staze) to na jakie moge liczyć zarobki na starcie? Na jakie zarobki moge liczyć po roku? Jąka stawkę najlepiej podawac na rozmowie kwalifikacyjnej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zalezy co robisz. jesli tylko kjlepanie kodu to mowie 3000zl na reke. jesli w gre wchodzi przygotowanie i zarzadznei projektyem, ludzmi itp. to opowiedenio wiecej (z tym ze na poczatku takiej kompleksowej wspolpracy zwykle proponuje mniej - jak pracodawca widzi ze moje metody daja konkretne efekty to renegocjujemy i wszyscy sa happy, i spokojnie mozna 5000na lapkje wziasc). mniej niz 20zl / h sie nie oplaca. i lepiej juz wrocic do ciecia HTMLi
acha. zaznaczam ze nie mam wyksztalcenia "informatyk magister inzynier" jeno doswiadczenie i lacze wiele aspektow (zaczynalem w poligrafii a programowanie to bylo hobby, teraz mam doswiadczneie w PHP, bazach dancyh i lacze to z wiedza z zakresu grafiki i animacji) czasem biore tez niej jesli widze ze projekt jest ciekawy i moge sie przy nim sporo nauczyc. a wiedza procentuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 11:14 |