![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Jeśli zacznę pracowac jako webmaster (XHTML, php, MySQL) bez doświadczenia (tylko staze) to na jakie moge liczyć zarobki na starcie? Na jakie zarobki moge liczyć po roku? Jąka stawkę najlepiej podawac na rozmowie kwalifikacyjnej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do Wykrywacz:
a możesz skonkretyzować trochę te umiejętności i doświadczenie? Mi podpowiedziano żeby na początek powiedzieć 40 za godzinę. Mój brat w wawie za konfiguracje sieci bierze 50 za każdą rozpoczętą godzinę pracy. Tylko ze to zupełnie inna branża, ale na 15/h powiedział ze śmiechu warte. Nie wiem za bardzo jak się zachować na początek, jakieś rady? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do Wykrywacz: a możesz skonkretyzować trochę te umiejętności i doświadczenie? Mi podpowiedziano żeby na początek powiedzieć 40 za godzinę. Mój brat w wawie za konfiguracje sieci bierze 50 za każdą rozpoczętą godzinę pracy. Tylko ze to zupełnie inna branża, ale na 15/h powiedział ze śmiechu warte. Nie wiem za bardzo jak się zachować na początek, jakieś rady? Jak dostaniesz 15/h na sam początek pracy jako programista PHP to jest bardzo dobra oferta ;] Jest dużo firm, które daje znacząco mniej, a te, które chcą dać więcej wymagają doświadczenia.. dlatego większość łapie coś za grosze na pół roku by załapać doświadczenie i szuka powoli nowej firmy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:51 |