![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Jeśli zacznę pracowac jako webmaster (XHTML, php, MySQL) bez doświadczenia (tylko staze) to na jakie moge liczyć zarobki na starcie? Na jakie zarobki moge liczyć po roku? Jąka stawkę najlepiej podawac na rozmowie kwalifikacyjnej?
-------------------- php Programinng
NightClubbing Heroes of Might and Magic - Titans Rulezz! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok niech będzie. Firma raczej niewielka z polnocno-wschodzniej polski ale z dużymi zleceniami także dla firm ogolnopolskich, w gre moje zatrudnienie wchodzą także prace przy tych projektach. Doświadczenie przy tego typu projketach raczej niewielkie ale zrealizowałem kilka małych projektów samodzielnie. W związku z tym posiadam pewne umiejętności ale specjalistą nie jestem. Wyhaczony zostałem sam bez zadnych moich starań, poprstu pewnego dnia zostałem poproszny o wspólprace przy realizacji sporych projektów. Rozliczać siuę bede za godziny i muszę zaproponować te stawke za godzine a nie mam pojęcia ile się płaci. i stąd pytanie tutaj o jakiekolwiek informacje na temat zarobkow, aby mieć ogolne pojęcie. Dotychczas moje projekty rozliczałem za ogolny efekt a nie za godziny pracy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:58 |