![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Jeśli zacznę pracowac jako webmaster (XHTML, php, MySQL) bez doświadczenia (tylko staze) to na jakie moge liczyć zarobki na starcie? Na jakie zarobki moge liczyć po roku? Jąka stawkę najlepiej podawac na rozmowie kwalifikacyjnej?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze w warszawie 66 za bilet,
ale w gdyni jak przekraczasz granicę taryfową a ja tak mam to płacisz 96 pln za sam bilet, a w miejszych miejscowościach jak jeździsz jakimś PKS to nawet może wyjść jeszcze drożej, co do mieszkania, to może wynajmiesz za mniej niż ale chyba z jakimś grzybem i bez ogrzewania |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do mieszkania, to może wynajmiesz Różnica w tym co Ty piszesz a tym co ja piszę jest taka, że Ty sobie gdybasz i "możasz" a ja wiem. I wcale nie mówię tu o jakichś spelunach tylko o normalnych mieszkaniach.za mniej niż ale chyba z jakimś grzybem i bez ogrzewania A poza tym podałem jako przykład Warszawę a już nie wspomnę na przykład o Lublinie gdzie programista nie ma żadnych szans na zarobki większe niż 2000zł. I kwoty w stylu 1600zł są jednymi z wyższych. A jednak mnóstwo moich znajomych za to się utrzymuje i odkłada. Ta dyskusja sprowadza się jak zwykle do stwierdzenia: "to zależy gdzie". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:29 |