![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 238 Pomógł: 1 Dołączył: 27.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do Was pytanie
Potrzebuje wprowadzić taką funkcję, która będzie automatycznie z domeny www.nazwa.com przechodzić do strony www.strona.com. Tylko proszę mi nie pisać, że można to zrobić za pomocą include czy header:) Słyszałem coś o protokole refresh, który tak odświeża strone, że ładowana jest inna domena. Wie może ktoś coś na ten temat? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hej
Cytat Do Kurtza:
Hmm conajmniej dziwne. Serio.Też pomyslałem, żeby zrobić to poprzez nagłówek Location, i wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że strona to której następuje przekierowanie wyświetla się bez grafiki. Też tak kiedyś miałem, i rozwiązaniem okazał się o jeden ukośnik na końcu za dużo. Po prostu gdy podasz link w postaci strona.php/ to obrazki nie pokażą się, ponieważ przeglądarka będzie ich szukać w katalogu stroba.php który nie istnieje bo jest skryptem :-). Więc sprawdź czy nie masz gdzieś ukośników na końcu linku. Nie dotyczy to linku w postaci strona.php?var=val/ bo wtedy ukośnik zostanie przypisany do zmiennej $var. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 1.10.2025 - 18:23 |