![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jejku bo tak trudno jest napisac komus kto sie na tym niezna zupelnie :/ i nic nie rozumiem z tego co tam jest napisane ! btw: wiem ! dlatego chce zmienic te dane ktore podalem na takie zeby nie bylo globalsow
Ten post edytował zico_biezanow 4.03.2007, 22:50:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałeś,
Cytat jak z ponizszego kodu zrobic zmienne globalne? Nie było w tym żadnej informacji, która mówiła by o tym, że chcesz aby te zmienne nie były globalne. Wydaje mi się, że problem, który masz wynika z faktu włączenia w php.ini register_globals. Poszukaj u siebie w php.ini takiej wartosci i zmień ją na off. Jeśli nie masz dostępu do php.ini, możesz wyłączyć register_globals za pomocą flag w .htaccess ( odsyłam do wyszukiwarki na forum ). btw. Cytat i nic nie rozumiem z tego co tam jest napisane To przeczytaj raz, drugi trzeci, aż w końcu zrozumiesz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 17:24 |