![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2004 Skąd: Polska , Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musze zrobic przekaznie danych najlepiej przy pomocy linka na strone do ktorej ten link sie odwoluje ale bez metody GET.
Jesli moglbym jej uzyc to wygladalo by to mniej wiecej tak
$sql->id - jest to wynik zapytania do bazy i dlatego takich linkow bedzie kilka z innymi id. Moje pytanie brzmi jak przekazac za pomoca klikniecia w link zmiena $id bez uzycia metody GET |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$sql->id - jest to wynik zapytania do bazy i dlatego takich linkow bedzie kilka z innymi id. Moje pytanie brzmi jak przekazac za pomoca klikniecia w link zmiena $id bez uzycia metody GET Nie da rady. Może napisz o co Ci dokładniej chodzi, do czego chcesz to wykorzystać. Nie chodzi Ci przypadkiem o jakieś ajax'owe rozwiązanie, wysłanie czegoś na stronę bez przeładowania ( strzelam ), a może wysyłanie POST bez formularza ( również strzelam ) ? ![]() przekazać ja metodą POST ![]() można tez zapisać do pliku tymczasowego, a nastepnie odczytać potrzebna wartość -> pytanie tylko po co?? inne metody nie nasuwaja mi sie ;/ pozdrawiam Jak chcesz przekazać metodą POST zmienną id, która jest odczytywana ze skryptu bilans.php ( jak rozumiem ) metodą GET? to jest nielogiczne. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:54 |