![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wie ktoś może jak wybrać bazę danych na serwerze 110mb.com?
Tutaj mój plik:
Łączy się z bazą danych, ale zwraca błąd: Nie znalazłem bazy: Access denied for user 'trudny_user'@'localhost' to database 'trudny_mysql' 1044 Dane są dobre. Co robić? :/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
localhost ,uzytkownik,hasło , nazwa bazy danych , brakuje ci czegos:) , dokładnie to nazwy bazy danych
mam problem z mailerem na tym serwerze , nie obsługuje , najwiekszy problem mam z tym ze zewnetrznych tez nie obsługuje , sprawdzalem na o2, wp,onecie , biore pod uwage filtr antyspamowy , ale gmail powinien chodzić, nie dziala i tu sie zdziwilem bo nigdy nie bylo problemu , na innych serwerach nie występował ten bład, połaczenie z smtp działało jak nalezy, czy ktos wie jak rozwiazac ten problem ? ( sory za zasmiecanie twojego tematu ale rozmiawiamy o tym samym serwie i nie chce zakladać nowego tematu) oto źródło zmartwienia : Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to smtp.gmail.com:25 (Unknown error) in /www/110mb.com*************/htdocs/mailer/class.smtp.php on line 105 Ten post edytował varg 3.03.2007, 14:20:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 17:47 |