![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 2 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam 3 divy, każdy obok siebie, szerokości dałem w %.
Gdy dodam do jakiegoś diva border to jeden z nich zjeżdża niżej, jak odejme od niego kilka procentów to wszystko wraca do normy, oprócz tego, że ten div nie przystaje tak jak to było na samym początku. Zrobiłbym to na px i by nie było problemu, ale mam strone na 100% i chyba cięzko by mi było ;/ |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za dużego problemu nie widzem.. , jest outline tego polecenia jednak nie interpretuje IE ale jak chcesz to masz przyklad :
<div style="outline: solid 1px red;">test</div> <div style="outline: solid 0px red;">test1</div> <div style="outline: solid 1px red;">test3</div> i teraz nie bedzie roznicy nawet jak jeden z div-ow ustawisz na 0px a drugi na 5px to dlatego ze obrys rysowany jest wewnątrz.. a jesli chcesz jakas alternatywe to tabelke zawsze mozna zrobic tak ze poustawia wszystko na miejsce, moja rada pocwicz tabelki... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) no jeszcze cos przyszlo mi do głowy np jeśli koniecznie chcesz sie bawic w szczegóły to możesz użyć plecenia position:relative; top: -1px; - czy cos w tym stylu pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 11:41 |