![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: z tego krzesła na którym siedzę Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:arrow: 1. Jaki jest najlepszy system z rodziny Linuxów do stawiania serwera internetowego (www, ftp, e-mail) :?:
:arrow: 2. Jaka jest optymalna konfiguracja komputera (ile ram, mhz itd.) do postawienia niewielkiego serwisu www :?: Za pomoc z góry dziękuję. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dosyć stary wątek, ale chciałbym podpytac jeszcze
![]() CHodzi mi o coś takiego: chciałbym postawić własny serwerek u siebie w sieci. Mam łącze symetryczne i troszke się marnuje. CHciałbym to wykorzystać. Na serwerku chce wrzucić jeden dosyć potężny serwis. Powiedzmy, że coś w stylu WP lub ONET... Dużo zapytań do baz. Chciałbym, żeby był SSL, php, mysql, PostgreSQL, poczta. Zadnych limitów - tyle ile fabryka dała ![]() ![]() -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:45 |