![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosiłbym o ocenę / konstruktywną krytykę designu strony gotuj24.pl, która to jest podczas tworzenia.
Link do designu: http://gotuj24.pl/design.png Może kilka uwag: - Main_content jest zależne od strony... Albo przyjmuje całą szerokość albo dzieli się szerokością z prawym blokiem o szerokości takiej jaka jest wyszukiwarka. - Obrazek w header, jest zależny od strony... Np wchodzimy do obiadków, pokaże się piękny schabowy albo roladka na talerzu... - opcje w menu w kategoriach bedzie troche wiekszy line-height, <a> bedize elementem blokowym ze zmienianym tlem... - nie wiem czy czcionka napisu pod logo pasuje... - strona bedzie wycentrowana - pod strona bedzie jakies tlo... jeszcze nie wiem jakie... zrobie jak poskladam stronke - ogolnie czcionki w serwisie to bedzie tahoma i arial - i inna uwaga: jest to jeden z moich pierwszych samotnych krokow w grafice, prosilbym o ew. porady vo jeszcze mozna zrobic Ten post edytował mokry 18.02.2007, 01:07:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dostaniesz za to ostrzeżenie, ale co do wyrażania opinii o innych to możesz sobie podarować. Z tego co się orientuję, forum to jest forem technicznym na pewno nie zajmującym się analizą psychoanalityczną.
Zmieniam zdanie pod wpływem innych? Fakt, nigdy nie byłem jakimś zagorzałym nonkonformistą, chociaż decyzja (jeszcze do końca nie podjęta) o nowym design'ie została poparta pewnymi postami/ opiniami z innych źródeł. Ufam profesjonalistą, bo część z nich na pewno nimi jest. Twoje usprawnienia szczerze mówiąc nie przypadło mi zbytnio do gustu... Sory. W ripoście (nie zaprzeczę), proponuję abyś Ty popracował nad ortografią. Pozdrawiam i nie mam zamiaru wzbudzać jakichkolwiek konfliktowych sytuacji. Michał M. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:19 |