![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli jesteś przeciw niszczeniu ekosystemu Doliny Rospudy, cennej ze względu na faunę i florę, proszę, wyślij z tej strony http://www.greenpeace.org/poland/kampanie/...prezydenta-i-pr petycję. to nic nie kosztuje, wystarczy, że podasz imię, nazwisko, e-mail i po wysłaniu klikniesz się w link, który zostanie Ci wysłany na e-mail, by potwierdzić wydanie petycji. Jeśli kochasz przyrodę wyślij tę wiadomość komu się da! Ratujmy przyrodę - swój kraj - i siebie nawzajem! Pozdrawiam. Niech Greenpeace będzie z Tobą! PS. Podaj dalej
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym należałoby przyjrzeć się tej tak zwanej "organizacji ekologicznej". Duża ich część to nic innego jak banda wyłudzaczy, próbujących dorobić się na przedsiębiorcach. Z pewnością nie wszystkie, nie chcę uogólniać, ale sam miałem z takowymi styczność i zdecydowanie z ekologią mają tyle wspólnego co nic.
Jeszcze niedawno głośno było o blokowaniu przez tych chamów budowy centrum handlowego arkadia w Warszawie. Już nie pamiętam wielkości łapówki jaką otrzymali, ale kwota była niebagatelna, a po jej otrzymaniu powstrzymali działania blokujące budowę. Nie wiem czy tu jest tak samo, ale kto wie ile to może teraz kosztować firmę, która wygrała przetarg na budowę aby uspokoić tą całą wrzawę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 22:57 |