![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam oto taki kod php:
Jest to dosłownie odrobinę zmieniona klasa Exception. Wywołanie błędu: Wywołuję go specjalnie zmieniając nazwę użytkownika dostępu do bazy na niepoprawną. Pojawia mi się błąd: Cytat Catchable fatal error: Argument 1 passed to Error::__construct() must be an instance of string, string given, called in D:\WWW\orglee\class\class_mysql.php on line 70 and defined in D:\WWW\orglee\class\class_exception.php on line 13 Co jest nie tak ? Dlaczego wyświetla mi ten błąd i co on oznacza ? Na googlach znalazłem tylko ten błąd w CMS Joomla (błąd dotyczył template'a) a rozwiązania błędu nie było. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego mam wywalić typowanie ?
W programie którego używam do pisania skryptów jest to czasem dosyć pomocne. Zwłaszcza jeśli zapomnę jakiego mam użyć parametru. Wywaliłem typy i zaczął coś działać wreszcie. To znaczy że w ogóle przy konstruowaniu klas nie mogę definiować typów zmiennych ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 23:45 |