![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, stoje właśnie przed dylematem.
Stałem się dzisiaj posiadaczem legalnego Windows Server 2003 Eterprise. Mój domowy serverek stoi na SUSE i powstaje w mojej głowie dylemat czy wymieniać go na W2003. Wskazania za, to że w domu pojawi się 2 komp z windowsem, na którym moja żona będzie mogła sobie używać swoich programów jak Lex itp... Przeciwskazania.... tu proszę was o radę czy są takie aspekty przemawiające przeciwko Windzie. Ten post edytował Wykrywacz 14.02.2007, 09:11:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Turgon ale ja cię proszę w kolejnym temacie z rzędu, proszę raz jeszcze, skonstruuj logiczną wypowiedź?
Jakie realia jaki system oparty na windzie?? co ty piszesz? Jaka Kazza w hotelu i wirusy boshe? Chyba mowa o przydrożnym hotelu gdzie sieć informatyczna to komputer syna właściciela. Jeżeli chcesz wiedzieć to I Hilton i Plaza działają na Windach a M$ nawet ma taką ładną sztampową reklamę sql servera z udziałem Plazy. Poza tym pokarz mi system do zarządzania obsługą hotelową tej wielkości którą mogła by używać firma wielkości Plazy. Nie pokaż mi taki który będzie obsługiwał ileś dziesiątek, rzeczy związanych z utrzymaniem hotelu i jego środków trwałych + podejrzewam kadr i płac własnych + księgowości. Jeżeli to w polsce to ja widze 2 możliwości albo Sap albo Teta. I w jednym i drugim końcówki są M$. Żadna inna firma w polsce tego nie da rady zrobić no chyba że napisze na specjalne zamówienie. Czemu bo i tak SAP (ten z natury) bądź, teta będą musieli dostosować swój produkt do potrzeb tej że firmy tegoż że hotelu. Nikt już nie kupi dużego softu który nie jest przystosowany do jego potrzeb w 100%. Dlatego ja puki co też wybieram M$, aczkolwiek podoba mi się Ubuntu którego sobie instalnołem. Ten post edytował Wykrywacz 12.02.2007, 23:04:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aczkolwiek podoba mi się Ubuntu którego sobie instalnołem. No i jest światełko w tunelu, na które czekałem! (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 05:09 |