![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o cos takiego jak jest naprzyklad na poczcie ze zaznaczamy checkboxa i potem na dole mamy guzik usun i sie kasuje. Chce cos takiego wykozystac do kasowania wpisow w bazie dancyh. Mama juz strone ktroa pobiera dane z bazy i wyswietla mi rekordy. Teraz chial bym dodac walsnie te czekboksy i ten guzik no i jakas funkcja usuwania rzecz jasna. php jest w iekszosci dla mnie raczje zagadka i tak w cimno cos działąm opierajac sie na innych rzeczach wiec nie bardzo wiem jak to zrobic ale domyslem sie ze to chyba jest dosc standardowa opcja z z tymi czekboksami i guzikiem ktory cos tam robi z nimi. moze jest jakies mniej wiecej gotowe rozwiazanie, jakis tutorial czu cos takiego?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@spectron, czy znalazłeś sposów ba to odświezanie? bo wlasnie za pierwszym klikim wykonuje sie usuniecie ale strona sie nie odświeża do piero drugi klikniecie to robi... wiesz juz jak to zrobic zeby od razu sie odswiezala strona? bo ja dalej nie ma rozwiązania...
Ten post edytował fredman 12.02.2007, 19:33:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 03:42 |