![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, stoje właśnie przed dylematem.
Stałem się dzisiaj posiadaczem legalnego Windows Server 2003 Eterprise. Mój domowy serverek stoi na SUSE i powstaje w mojej głowie dylemat czy wymieniać go na W2003. Wskazania za, to że w domu pojawi się 2 komp z windowsem, na którym moja żona będzie mogła sobie używać swoich programów jak Lex itp... Przeciwskazania.... tu proszę was o radę czy są takie aspekty przemawiające przeciwko Windzie. Ten post edytował Wykrywacz 14.02.2007, 09:11:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Krzychu nie obraź się, darowałem sobie na 2 stronie. Jak dla mnie jest to masło maślna i taka sama ideologiczna papka jak ta którą możemy znaleźć na stronie M$ z tą różnicą że tam piszą o tym że jednak vista nie jest fajna.
Zakładam że w tym tekscie są gdzieś dane przykładowe, przykłady etc. coś co wskazuje na obiektywne wady i pozytywy Visty. Jeżeli niema to jest to średniej klasy tekst konkurencji M$. Ocenianie świńskiej polityki M$ i to że są ch.. ok. Tylko że jak narazie są i pozostaną największym z gigantów. Zamiast się pienić lepiej przyjżeć się jak to się Gatesowi i spółce udało, że w ciągu 20 paru lat stworzyli największą firmę świata... może po prostu chodzi tu zwykłą ludzką zazdrość? Zakładam że to czytałeś, proszę jeżeli możesz powiedź czy na dalszych stronach jest coś wartościowego i warto to czytać, czy to ideologiczna papka? Jak papka to wolę to od M$, bardziej mi się podoba wzorowanie, na wygranych. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 18:25 |