![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam kod, który listuje mi zawartość katalogu. Katalog pobierany jest z adresu strony np index.php?katalog=./ , chciałbym zrobić tak, żeby można było swobodnie poruszać się po katalogach, a jeśli w katalogu są pliki to wydrukować do nich bezpośrednie linki np. qwe/rty/uiop/plik.rozszerzenie . W moim przypadku listowanie katalogu działa ale tylko do drugiego poziomu, a dalej drukuje mi nie taką ścieżkę jaką powinien. Czysto dla sprawdzenia w kodzie umieściłem żeby drukował [plik] lub [katalog] w zależności od typu drukowanej zawartości, ale przy drugim poziomie (katalog w katalogu) już się sypie bo przy folderach drukuje [plik].
Gdyby ktoś mógł mi pomóc, byłbym wdzięczny Pozdrawiam pe-es: jak zabezpieczyć ten skrypt ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm...
dziala tak jak dzialalo, nadal na drugim sie sypie. Czy nie wystarczy tylko poprawic tego kodu? Bo jezeli nie to napisze rekurencyjnie (o ile mi sie uda) tak jak pisales (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 00:06 |