Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [layout] strona dla restauracji
1010

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
Chciałbym abyście ocenili grafikę wykonaną dla strony restauracji znajdującej się w Nakle Śląskim. Miała to być prosta wizytówka zachęcająca do wizyty w ich restauracji, oraz przedstawiająca ich bogate menu ;P
Logo narzucone (wiec jezeli sie wam nie podoba to pomincie w ocenie).

Proszę o ewentualną KONSTRUKTYWNĄ krytykę

KLIK
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Vogel

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

- kolory. blekit z czerwienia to kiepskie zestawienie. pozatym ZA DUZO koloowo ktore kompletnie ze sobia nie graja (czerwien, blekit, pomarancz, roz, bordo)
- tlo - do wywalenia. daj lepiej jakis delikatny ale na prawde delikatny gradient. nie chce sugerowac,a le dla restauracji poszedlbym w kameralne odzucia i dalbym tam cos cieplego i ciemnego.
- typo - zdecyduj sie na dwa kroje czcionki. zakladam ze logotypu nie zmienisz bo taki maja - wiec przy nim pozostan, al badz konsekwentny i uzyj teog w naglowkach i w menu. drugi to tekst ktory czytamy na stronie - tutaj moze byc, choc zastanawialbym sie czy Verdana to dobry pomysl. Jak dla mnie jest zbyt techniczna do tego projektu.
- stopka - za ostra. stonuj, zlej z tlem. to malo wazne infomracje a "daja po oczach" od razu.
- fotka - no nie wiem... nie rob tych przejsc nad polem tekstowym, pomysl o jakims innym oddzieleniu foto od tekstu, bo przejscie od fotki do bialego wyglada jak robione na kolanie i odrzuca. juz lepiej wygladaja poszarpane brzegi (gora i prawo-gora)

najbardizej czepilbym sie kolorystyki - jest na prawde okropna i mdla. dopasuj ja do glownej fotki. CI raczej oni nie maja wiec mozesz poszalec i podkrecic troche nasycenie logotypu. zmniejsz tez w nim odstepy miedzy wierszami.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 08:38