![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic kategorie z podkategorie w mysql i jakich typop pol uzyc?? chce miec mozliwosc wstawiania takich danych.
DANE TABELI KATEGORIA 1.CHEMIA 1odmrazacz 2scierka 3zapach samochodu 2.FILTR 1kabinowy 2oleju 3paliwa prosze o konkretnie jak to ma wygladac, bo nie bardzo wiem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie moge zrozumiec z tym id rodzica o co chodzi z tym, moze ktos mi wyjasnic.
chce miec tabele kategorie id kategorie nazwa kategorii i chyba musze miec tabele podkategorii id podkategorii nazwa podkategorii id kategorii int not null default 0 ale jak to powiazac z tablea czesci?? i gdzie mam wpisac cos prudecentow tych czesci?? moze ktos mi to wyjasnic : juz siedze nad tym dlugo ale im dluzej siedze nic nie rozumiem:( Bo jak wczesniej odpisal fickle to byly by dwie tabele kategorie i produkty w moim przypadku czesci. ale co to jest id rodzica?? nie moge zabardzo to zrozumiec. wciaz potrzebuje pomocy i dziekuje wszystkim ktorzy pomoga. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 00:05 |