![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrzylem se tak pare for w internecie i zauwazylem sa sa tam tematy na temat policji. Wiec tez postanowilem utworzyc taki temat. Glosujcie w ankiecie i wyrazajcie to co czujecie na temat policji ...
---------------------- a jednak pojawiły sie głosy by zmienić ten temat (DeyV) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo niezręczny temat i bardzo głupi. Nie o to chodzi czy policję lubimy czy nie, chodzi o to czy przestrzegmy prawa. Ja np. nic do policji nie mam bo oni nic do mnie nie mają. Nie to, ze lubię policje, poprostu uważam, że policja to instytucja, która jest jednym z najwazniejszych wynalazków w ludzkości. A dlaczego? Wyobraźcie sobie wielki strajk policji, nikt palcem nie kiwnie, zaden policjant, i wtedy by się okazało jak bardzo policja jest porządana i jak wszystcy za nią przepadają.
Co mnie denerwuje? Gówniarze, którzy pełną piersią deklarują niechęć wręcz nienawiść do policji bo nasłuchai się hophopów albo innych antypolicyjnych badziewiów (no bo jak można śpiewać, że policja jest do dupy będąc całkowicie od niej zależnym, to jest nielogiczne i bardzo nieroztropne). Prawie kazdy hophopowiec śpiewał kiedyś, że nienawidzi policji, ale niech sobie przypomni jak mu napieprzyli za rogiem to gdzie ze swoim kuku poleciał. Hopohopowcy mnie nie wkurzają tak bardzo gdyż zazwyczaj są to osoby, które już coś przżyły, może nie raz pałą dostali, ale te pieprzone dzieciaki, które gówno wiedzą o pracy policji i nie potrafią sobie nawet wyobrazić tego co by się stało gdyby nie było policji. A cz Ty chcesz aby nie było policji? Moim zdaniem takie powinno być pytanie, bo to czy lubimy czy nie to mało istotne, poprostu jak sobie wyobrażacie życie bez policji? Może to jest zbyt propolicyjne i wem, ze nienawiśc do policji po cześci beirze się stąd, że policja od zawsze była środkiem represji na ludności aparatu rządzącego (i to jest to o czym gówniarze nawet pojęcia nie maja) ale denerwują nie takie bezsensowne pytania, moze nie bezsensowne ale bardzo debilne. I watpie, że taki temat poruszyla osoba powyzej 16 roku życia (poniżej 16 gówniarze, powyżej tez, ale juz co niektórzy mają zdanie o policji wyrobione (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 1.10.2025 - 09:37 |