Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Dziwny komunikat bazy-choc jest nieuzywana
djmute

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

[php]Witam.
problem wyglada nastepująco. Napisalem skrytp obslugujący formularz kontaktowy.Po wypelnieniu formularza i wyslaniu do na serwer napisalem okno podziekowania za wyslanie zapytania z formularza. Co dziwne nie korzysta on z bazy danych a mimo to w oknie podziekowania pojawia sie komunikat:
Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /usr/share/php/mail.php on line 12

Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /usr/share/php/mail.php on line 12
Czy to po stronie skryptu jest jakis bląd, czy po stronie serwera musze dokonac jakichs zmian??
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
djmute

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Na tym własnie polega dziwnosc tego problemu ze nie ma w kodzie plikow zadnej wzmianki o mysql. Ten sam skrypy na innym serwerze innej firmy dzialal bez zarzutu. to co sie dzieje teraz dzieje sie na serwerze firmy "forall". Nie mam mozliwosci sprawdzenie czy dzieje sie to tez na jakims innym. Dlatego prosze o rade lub pomoc bo po prostu zglupiałem. W tym momencie wychodzi to poza moja wiedze i poza moje zdolnosci kombinowania, dlatego jesli ktos mial podobny problem i go zozwiazal, prosze o pomoc.

Ten post edytował djmute 4.02.2007, 22:45:22
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 14.10.2025 - 20:14