![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem taki o design dla firmy hostingowej. Oceniajcie go bardzo surowo, bo muszę wiedzieć co źle zrobiłem. Zamierzam go sprzedać więc możecie pisać czy 80-100zł to dobra cena (może za mało
![]() Design -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 1 Dołączył: 12.08.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nieuzyl bym zadarmo wolal bym tabelki w divie napisac ze strona w budowie od 2 lat
![]() -------------------- web lowcy.com.pl gg 1675677
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
nieuzyl bym zadarmo wolal bym tabelki w divie napisac ze strona w budowie od 2 lat ![]() Taki madry jestes a Gadu gadu uzywasz ha ha ha! : D Kolorystyka jest dobra, tlyko nie dla storny firmowej... Ja bym chcial za to 200 zł, zadarmo niepracuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Taki madry jestes a Gadu gadu uzywasz ha ha ha! : D Kolorystyka jest dobra, tlyko nie dla storny firmowej... Ja bym chcial za to 200 zł, zadarmo niepracuje. ![]() ![]() Noi co ? A Ty wcale 13-stolatek na "Gie-Gie" nie zarywasz ?! ![]() Twój komentarz jest śmieszny... ba, nawet żenujący. Eeh, ściąść i płakać. Powiem Ci tak, Możesz wołać nawet 1000 zł, ale ja jako klient, ja wymagam. Za 200 zł, dla mnie, na pewno będziesz 3 razy robił od nowa 'design', na który nawet nie spojrzę. Jak będę chciał takie coś, wejdę sobie na forum.webhelp.pl, gdzie chłopaki wystawiają takie 'designy', ba nawet lepsze i kupie sobie za 30 zł. Saluto! Wojtek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:17 |