![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 238 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stworzyłem panel admina, ktory na serwerze shelowym działa mi poprawnie a lokalnie uruchomiony na XAMPPie nie działa mi zaden button. czy budowanie panelu moim sposobem jest dobre
![]() ![]()
po wpisaniu print $przycisk; nic nie pokazuje a na serwerze shelowym działa :/ a moze ktos ma inny sposob na panel admina. bez formularza i buttonow?? Ten post edytował kononowicz 29.01.2007, 17:58:23 -------------------- gdy moderator śpi - budzą się demony ]:->
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 238 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli miałbym wszedzie takie same to skad wiadomo która z opcji ma wybrac
![]() po wcisnieciu butonna
przyporzadkowuje mi wartosc
sorki juz zmieniam w poscie glownym... wszedzie w input ma byc name=przycisk zmieniłem ze wszedzie jest value=przycisk a rozni sie polem name i tez nie działa... tylko dlaczego akurat ta moja stara wersja mi działa mi na serwerze a lokalnie nie. php i mysql mi działa ... jakby co -------------------- gdy moderator śpi - budzą się demony ]:->
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:07 |