![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałbym aby dostęp do pełnych zasobów dostępował po aktywacji poprzez e-mail. W tym celu generuje kod który dołączam do maila i wysyłam do użytkownika - kod ten zapisuje w bazie danych i dodatkowo jest kolumna z aktywnością kóra wynosi zero a po kliknięciu w link z maila zmieniałaby się na 1 - ponizej wklejam kod którym usiłowałęm to zrobić ale nie bardzo - działa do momentu wysłąnia maila - otrzymuje link a jak w niego klikne to już nic sie nie dzieje. PROSZE O POMOC
A tu dalsza częśc skryptu którą kombinowałem żeby to zatrybiło ale nic z tego - jakieś sugestie??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy troszeczkę jaśniejszą odpowiedź mógłbym uzyskać?? Tak, mógłbyś, ale niestety ja nie wiem, co dla Ciebie jest skomplikowane, a co nie... Najpierw "się określ" i napisz, czego nie rozumiesz, czego nie potrafisz zrobić. Wtedy powinieneś uzyskać pomocne wskazówki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 10:19 |