![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://85.128.86.73/pillbox/
login : admin pass : admin123 Ponieważ jest to demko, zostały wyłączone pewne funkcje - jak zmiana konfiguracji systemu, kasowanie i deaktywacja użytkowników. Pod IE mogą wystąpić małe problemy z powodu szablonu na etapie "projektowym" - proszę aby nie podlegał ocenie, gdyż zdaję sobie sprawę że kod wygląda jak kupa śmieci (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Bastion 23.01.2007, 13:12:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Turgon:
"Nie można wyłączyć domyślność GG." Litości, w pierwszy poście pisze, że niektóre opcje w tej pokazówce ( w tym zmiana ustawień systemu ) są wyłączone. Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w sprawie oceny tego co do oceny wystawione to po co nabijasz pierdoły. Nie mniej dziękuję za zwrócenie uwagi na literówkę. @athabus: "- ikonki są mylące a w zasadzie nicniemówiące - (mówie o prawej części, gdzie jest strike, link itd.) - i nie wyświetlają się do nich podpisy... trzeba kliknąć żeby zobaczyć co dana robi" Bardzo ciekawa uwaga, znalazło się na liscie todo. Nie podoba mi się konieczność zaznaczenia tekstu przed użyciem formatowania - dajmy na to chcę pogrubić tekst to muszę go zaznaczyć... ciach ciach Hm... wydało mi się bardziej logiczne, że lepiej ujmować tekst do formatowania. Co do forum, to chyba coś nie tak tu jest, bo kiedy klikam na ikonkę np. pogrubienia pojawia się prompt do wprowadzenia tekstu, który będzie ujęty tagiem. I inna możliwość wydaje się nie działać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się konieczność zaznaczenia tekstu przed użyciem formatowania - dajmy na to chcę pogrubić tekst to muszę go zaznaczyć... ciach ciach Hm... wydało mi się bardziej logiczne, że lepiej ujmować tekst do formatowania. Co do forum, to chyba coś nie tak tu jest, bo kiedy klikam na ikonkę np. pogrubienia pojawia się prompt do wprowadzenia tekstu, który będzie ujęty tagiem. I inna możliwość wydaje się nie działać. HMMM dzisiaj jest okienko... a dałbym sobie głowę uciąć, że jeszcze parę dni temu po naciśnięcu na "b" wyświetlał się kod [ b] a po drugim wciśnięciu [ /b].... Ale może już mam omamy... Było nie było uważam, że powinno być tak jak piszę, bo jest to wygoda użytkowania - inna sprawa, że bardziej trzeba się do walidacji bbcodu przyłożyć... bo wiadomo user to tylko user :-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 06:53 |