![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Dawno temu reklamowałem moja grę KNIGHTS jeszcze w starej szacie graficznej oraz nie zoptymalizowanej. Więc przedstawiam Wam dzisiaj www.knights.pl do oceny.
Pozdrawiam Tomasz Ten post edytował tumeks 24.01.2007, 12:32:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś był regulamin subforum oceny i chyba to tam było.
Cytat Konto z zaaktywowanym szlachcicem daje nam wiecej możliwości w grze oraz ułatwia nam gre: * 8% energii odnawia się co 30 sekund. * Zyskujemy 50% więcej doświadczenia oraz złota w każdej wygranej walce, a po przegranej walce tracimy 50% mniej. * W podglądzie czyjejś postaci widzimy więcej informacji (m.in. atak, obrona, obrażenia i hp). * Za odpoczynek płaci się mniej złota i energii. * Do treningu potrzeba mniej złota. * W hazardzie za wygraną zyskujemy dwa razy więcej złota. * W kuźni płacimy mniej złota za ulepszenie przedmiotu oraz proces ten jest bezpieczniejszy, zyskujemy +10% szansy, że przedmiot sie nie zniszczy. * Podczas pracy zyskujemy 20% więcej złota. * W dzienniczku widzisz 25 wpisów zamiast 10. * W labiryncie znajduje lepsze przedmioty. * Można nazwac swojego potworka. * Przy poszukiwaniach oraz walkach z bosem dostajemy lepsze przedmioty. To menu w Szlachcicu wychodzi mi poza layout. Ten post edytował Turgon 24.01.2007, 14:05:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 23:14 |