![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę usunąć kilka zdjęć w galerii za pomocą formularza z buttonami typu checkbox. Usuwanie z bazy danych działa idealnie. Ale mam kłopoty z kasowanie plików na serwerze. $zdid to indywidualna nazwa pliku. $zdid.mini.jpg - to miniaturka w tym samym katalogu niestety coś mi to nie chce działać. ma ktoś jakieś propozycję? Z góry dziękuję za sugestie. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I wszystko już rozumiem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Wielkie Dzięki. Teraz to już przynajmniej rozumie dokładnie co pisze w tej notce z php. Muszę jeszcze tylko rozpracować jeden problem. P.S. maryaan dzięki za poświęcony mi czas. Tak jak mówiłem on powtarza jeszcze raz funkcję. Po wciśnięci jeszcze raz F5 mam coś takiego.
Co ja tutaj zmaściłem? Błąd znajdował się tutaj:
Dlaczego powtarzał funkcję jeszcze raz? bo $i<=count.. Właśnie chodzi o to że mniejszy lub równy. A powinien być tylko mniejszy. Czyli zamienić na: $i<count... Dziękuję wszystkim za pomoc. Wątek można już skasować. Ten post edytował lukas0987 22.01.2007, 23:48:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 07:16 |