![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 8 Dołączył: 25.02.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem funkcję, która liczy średnią wartości zawartych w tablicy. Niestety nie działa ona poprawnie. Ponadto samo wywoływanie funkcji nie działa i mam tylko puste pole. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Z góry dziękuje.
Zapewne popełniłem jakiś błąd w samej funkcji, bo pierwotnie bez używania funkcji średnia była liczona poprawnie. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Ten post edytował Divinity 22.01.2007, 21:19:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyswietl sobie w funkcji po kolei przetwarzane dane, albo nie przekazujesz zmiennej albo przetwarzany ciag jest inny niz zalozyles).
W ogole to sobie zrobiles na zlosc bo nie przemyslales wszystkiego przy tworzeniu tabeli w bazie danych, i musisz recznie wypisywac/liczyc dane, przy lepszej konstrukcji wyswietlenie tej tabelki zajmuje trzy linijki kodu a calosc obliczen odwala baza danych przede wszystkim w linii 8 wpisz to raz, a dwa - gdzie wpisujesz wartosc do $id ktorego uzywasz w zapytaniu? Ten post edytował maryaan 22.01.2007, 23:26:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 23:03 |