![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Kiedyś postanowiłem, że napiszę sobie CMS'a. Po kilku dniach wziąłem się do pracy. Projekt porzuciłem po trzech tygodniach. Ostatnio go odgrzebałem. Pomyślałem i zrobiłem takie cuś. Podchodzi bardziej to do FrameWorka. Manuala nie udało mi się opracować, ale proszę o ocenienie kodu, wskazanie kierunku itp. I teraz ostatecznie Frameworkiem się stało (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Paczuszka z SQLem: Paczka Zip Paczka Tar.gz Zdravim Łukasz Ten post edytował Turgon 16.01.2007, 13:24:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2006 Skąd: Tarnobrzeg/Manchester Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne ten post zostanie usunięty ponieważ jest z gatunku off-top ale...
@TURGON: Jeżeli umieszczasz coś do oceny licz się z tym, że nie zdobędzie to sympatii wszystkich ludzi. Nie znam się na php i nie oceniam Twojej pracy ale... ...przeglądając Twoje posty na tym forum doszedłem do wniosku, że strasznie lubisz oceniać (czasem wręcz bluzgać) innych przy czym nie potrafisz poradzić sobie z krytyką własnej twórczości (widać to w tym temacie). Ja umieściłem tutaj (na forum) 2 strony do oceny - obydwie spotkały się z mocną krytyką - i bardzo mnie to cieszy - gdyż uzmysłowiło mi to tylko jak jeszcze muszę się podszkolić. Dlatego życzę Ci powodzenia w dalszych projektach/pracach ale nie zapominaj, że krytyka to coś dobrego bo uwydatnia błędy i pozwala na ich poprawę. Nie należy się obrażać ani wdawać w zbędną dyskusję bo to do niczego dobrego nie prowadzi. To tyle odemnie - nie będe w tym temacie już nic (do)odpisywał... PS Jeszcze takie moje małe spostrzeżenie. Nie wiem czy wszyscy się zgodzą ale... Wielu jest tutaj krytyków, którzy nie chwalą się na tym forum swoimi dziełami. Przykładowo, być może ktoś kto mnie krytykuje sam nie jest zbytnim fachowcem a poprostu lubi sobie napisać pare krytycznych słów. Szczerze, to chciałbym mieć możliwość zobaczenia twórczości kogoś kto mnie ocenia. Ale to tylko taka mała dygresja... Pozdrawiam, Kozee ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 22:38 |