![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Ostatnio dostałem zlecenie na, że tak powiem "odwzrorowanie" serwisu bajer.pl z dodatkami Ajax. Podjąłem się wyzwania. Cały kod php jest opatry na Vframe framework, jestem autorem grafiki (oprócz loga) oraz kodu php. Nie jestem odpowiedzialny za treści strony, bowiem to nie moja działka. Zapraszam do oceny wykonania mojej pracy ![]() www.fotka4u.com Pozdrawiam, Athlan Ten post edytował Athlan 13.01.2007, 01:36:43 -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jeśli chcesz pisać w XHTML 1.1, to wysyła przeglądarkom stronę jako dokument XML Zrobiłem i troszkę się sypie, przykład: Kod Rejestrując się automatycznie <a href="http://fotka4u.com/info/regulamin/" title="" />akceptujesz nasz regulamin</a>. Podświetla błąd składni: </a>. A to Ci żarcik? Za takie coś ja dziękuję ![]() ![]() Font uzył mój zleceniodawca, pinformowałem mu o <span> , dzięki za info ![]() Odnośnie elementów blokowych: w stylu jest display: block; dla elementu div.menu a.button. czyli chyba dobrze nie ![]() ![]() Na temat komentarzy: mam użyć zapisu : Kod <script type="text/javascript" language="javascript"> ? czy może wogóle wywalić jakiekolwiek komentarze i naskrobać czysty kod?<![CDATA[ costam ]]> </script> Teraz pare zdań do @nasty_psycho kolorystyka, wielkość fontu i efekt szkła to kwesia gustu, tak chciał zleceniodawca - tak zrobiłem ![]() ![]() ![]() About usablity: wiem, powinienem, ale nie mam w tym projekcie takiego czegoś jal strona logowania. Form jest po prawej stronie. Zapraszam do dlaszej oceny, dziękuje za dotychczasowe głębokie przejżenie kodu ![]() Pozdrawiam, Athlan ![]() Ten post edytował Athlan 14.01.2007, 20:28:04 -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:52 |