![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, musze przeniesc jeden komputer na system windows.
Mysle na systeme Home, gdyz jest tanszy kosztuje 309zl i w zupelnosci wystarczy do obslugi openoffica. Mam pytanie, czy licencja zezwala na uzycie takiego systemu na firme ? to samo z ofenofficem ? - nie mam licencji a w sklepie nie bylem-kupie przez sklep internetowy. i jeszcze jedno. jakbym zmuszony byl do reinstalacji zakupionego juz systemu XP home, to czy moge ja zainstalowac na tym samym komputerze ? Ten post edytował trucksweb 7.01.2007, 18:55:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif) kupilem sobie 3 poleasingowe komputery DELL'a.
Jest na nich naklejka z kluczem do Win 2000 Professional. Niestety win w czasie instalacji odrzuca wszyskie kody. czy moge w takim razie zainstalowac z pirackim kluczem ?czy bedzie to nielegalne. Zgodnie z jakas tam licencja, oporogramowanie po sprzedazy przechodzi na nowego wlasciciela. Poza tym ma byc to komp na firme wiec nie wiem czy takie cos jest mozliwe, zebym potem nie mial problemow:/ Dlaczego klucze sa odrziucane ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 09:01 |