![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a więc tak, ostatnio wsadziłem dość dużą sumę do banku... i tak się zaczołem zastanawiać, który bank chroni dobrze moje pieniądze... interesuje mnie przede wszystkim jakie systemy zabezpieczeń są najkorzystniejsze
słyszałem o: hasłach maskowanych, hasłach jednorazowych z listy, hasłach sms, tokenach, kluczach prywatnych, w jakiej kolejności one sa bezpieczne nie wiem co mnie napadło żeby taki temat pisać, ale jakoś tak chyba musimy wiedzieć czy nasza kasa jest dobrze chroniona... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
mi tez bzwbk sie podoba zwłaszcza ze w niedługim czasie maja wprowadzać hasła maskowane które imo sa najbezpieczniejsze bo za każdym razem trzeba wpisac inne czesci hasła więc jakby ktoś chciał podpatrzeć bądź keloggerem sciagnac musiałby się sporo natrudzić (zwykłe hasło można raz dwa zgapić, liste z hasłami ukraść tak samo z hasłem na tel)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 06:12 |