![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a więc tak, ostatnio wsadziłem dość dużą sumę do banku... i tak się zaczołem zastanawiać, który bank chroni dobrze moje pieniądze... interesuje mnie przede wszystkim jakie systemy zabezpieczeń są najkorzystniejsze
słyszałem o: hasłach maskowanych, hasłach jednorazowych z listy, hasłach sms, tokenach, kluczach prywatnych, w jakiej kolejności one sa bezpieczne nie wiem co mnie napadło żeby taki temat pisać, ale jakoś tak chyba musimy wiedzieć czy nasza kasa jest dobrze chroniona... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w ing podoba mi sie sposób logowania nawet jak ktos podpaczy co wpisujesz to może mieć kłopoty z zalogowaniem sie na konto. miałem tam konto firmowe ale zlikwidowałem na rzecz pko.
w ing przy logowaniu nie podaje sie hasła ale ciag liter np 2 litera hasła i 7 i 9 fajny pomysł i bardzo bezpieczny. Co do pko zdrapka do tez dobry pomysł, mysle ze zdrapujemy tylko dla wygoty zeby wiedziec gdzie jakiego kodu szukać nie wiem dokładnie. ... Ten post edytował acztery 9.01.2007, 15:53:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 02:21 |