![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2006 Skąd: 3miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam problem z poniszym skryptem podejrzewam ze na 99% skopałem tablice sql oczywiście będę bardzo rad za wskazanie błędów kot formularza w ktorym wpisuje się dane
kod pliku pobierającego, weryfikującego i zapisującego dane do sql
natomiast plik wyswietlajacy dane to:
jak powinna wygladac konstrukcja tabeli ? u mnie (zrobilem zrzut w phpAdminem) -- Struktura tabeli dla `ksiega` -- CREATE TABLE `ksiega` ( `imie` text collate utf8_polish_ci NOT NULL, `email` text collate utf8_polish_ci NOT NULL, `www` text collate utf8_polish_ci NOT NULL, `wpis` text collate utf8_polish_ci NOT NULL ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_polish_ci; -- -- Zrzut danych tabeli `ksiega` -- INSERT INTO `ksiega` VALUES ('', '', '', ''); INSERT INTO `ksiega` VALUES ('', '', '', ''); INSERT INTO `ksiega` VALUES ('', '', '', ''); INSERT INTO `ksiega` VALUES ('', '', '', ''); INSERT INTO `ksiega` VALUES ('', '', '', ''); INSERT INTO `ksiega` VALUES ('', '', '', ''); INSERT INTO `ksiega` VALUES ('', '', '', ''); Ten post edytował marlab.z.gdyni 8.01.2007, 01:01:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrzucaj sobie za pomoca var_dump() po kolei najpierw zmienne ktore sa przeslane, pozniej poskladane zapytanie i zobaczysz w ktorym meijscu gina dane
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:39 |