![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, musze przeniesc jeden komputer na system windows.
Mysle na systeme Home, gdyz jest tanszy kosztuje 309zl i w zupelnosci wystarczy do obslugi openoffica. Mam pytanie, czy licencja zezwala na uzycie takiego systemu na firme ? to samo z ofenofficem ? - nie mam licencji a w sklepie nie bylem-kupie przez sklep internetowy. i jeszcze jedno. jakbym zmuszony byl do reinstalacji zakupionego juz systemu XP home, to czy moge ja zainstalowac na tym samym komputerze ? Ten post edytował trucksweb 7.01.2007, 18:55:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AxZx jakieś głupoty piszesz... instalacja Windowsa związana jest głównie z płytą główną (nie jestem w 100% pewny) i dyskiem twardym na którym posadzony jest windows.
Dzwonienie odbywa się tylko wtedy, kiedy są problemy przy reinstalacji (kiedy odbywa się któryś raz z rzędu) i jest kompletnie zautomatyzowane i nie wymaga ingerencji ludzi z microsoftu, chyba że coś grzebałeś z instalacją... Nic dziwnego, że ludzie nie chcą mieć oryginała jak czytają takie rzeczy... // to co napisałem dotyczy już PO instalacji którejkolwiek wersji - dotyczy to technicznych problemów, a nie typu systemu (BOX, OEM) i wymagań i polityki co do nich. Ten post edytował Master Miko 7.01.2007, 23:16:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:44 |