![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wiem że jest pełno tematów na forum o logowaniu, przeczytałem chyba wszystkie ale nadal nie moge poradzić sobie z logowaniem Zamieszczam mój prosty skrypt i z góry przepraszam za głupie błędy ale jestem początkujący Błagam pomuszcie mi index.html
logowanie.php
Zapomniałem dodać w czym problem a więc: po wpisaniu danych do formularza przerzuca mnie na stronke "logowanie.php" i na tym koniec nic sie nie dzieje. Wcześniej gdy miałem z góry ustalony login i hasło bez łączenia z bazą to wszystko działało Jeszcze raz proszę o pomoc i wyrozumiałość |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem na:
i teraz tak jak jest ==1 to jak wpisze błędne dane np login " tomel" i hasło "kot" to wywala ERROR: column "tomek" does not exist a jak wpisze w login "login" a w haslo "haslo" to jest OK. Natomiast jak dam ==0 to wywala ten sam blad a ppo wpisaniu "login" "haslo" logowanie jest niudane |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:06 |