![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
dowiedziałem się, że mając prędkość 640 podniosą mi ją za friko do 1024, jednak mogę zrezygnować wtedy z umowy bez żadnych konsekwencji. Jako, że neo to kupa i nawet nie mają sterowników intelowskich pod maca pomyślałem, że zmienię dostawce. Kogo polecacie ? Kto ma dobre wsparcie? No i najważniejsze czy nikt nie ma problemów u nich z netem pod Maciem intelowskim? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic tylko ci pogratulować.
Mi jak jeszcze byłem nieszcześliwym posiadaczem Neo padało średnio 2x dziennie. Pomoc techniczna tzw. Hotline przypomina mi kawałek Tool'a gdzie przez połową utworu gada właśnie automatyczna sekretarka i tłumaczy co należy kolejno tonowo wybrać. Dodzwonienie się do konsultanta udało mi się po 11 słownie godzinach. No i cena w stosunku do możliwości.... Całkiem nieźle jeszcze ofertowo wygląda dialog, ale nie miałem więc niewiem jak działa. Ja swojego czasu grałem w WoW'a i ci co non stop mieli pady i problemy to ruscy i posiadacze neozdrady. Radia Maryi nie trzeba słuchać aby mieć o nim złe zdanie, tak samo jak nie trzeba oglądać obrad sejmu żeby wiedzieć że u sterów mamy idiotów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 01:25 |