![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Siema. Mam pytanię, ponieważ robię framework na nowego CMS 'a poszukuję stron z klasami i opisami najlepiej po polsku (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/haha.gif) Proszę o podawanie linków.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dyktek: Mój wcześniejszy CMS też napisałem na gotowych klasach. Z zastosowaniem klas nie mam problemów. Ale napisać dobrej klasy jeszcze nie umiem ale cały czas się uczę.
Cytat(dyktek) a tak poza tym to współczuje Twoim klientom bo podejście jakie tu zaprezentowałeś jest co najmniej śmieszne Czego współczujesz?? Ja nie wspułczuję, bo nie sprzedajemy skryptów php, ani wogóle skryptów tylko WebDesign.A poza tym skąd mam wiedzieć jaka klasa jest najlepsza do wielojęzyczności? Co ja encyklopedia jestem. A tu są osoby, które się na tym znają więc chyba dobrze trafiłem. Bo jestem na forum o php a nie o grafice. Ten post edytował hzl_91 4.01.2007, 20:20:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 16:38 |